Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαλαξειδίου (ΝΑ.Ο.Γ) υποδέχτηκε την Παρασκευή 25 Μαϊου 2018 τους φίλους και υποστηρικτές του σε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά στο εστιατόριο «Μαρίτσα» στο Γαλαξείδι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑ.Ο.Γ θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθησαν τη βραδιά αυτή, αλλά και όσους στήριξαν την προσπάθεια του και ενίσχυσαν τον Όμιλο. Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε

  • την κα. Ελισάβετ Κοτσάνου Ρομβοτσάνου -Πρόεδρο του Δ.Σ του Δήμου Δελφών
  • τον κ. Μηνά Γιώργο – Πρόεδρο της ΔΚ Γαλαξειδίου
  • τον κ. Παρασκευά Αθανάσιο – Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλαξειδίου
  • τον κ. Χαλδεάκη Μάριο – Πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Γαλαξειδίου
  • τον κ. Κούκο Παναγιώτη – Οικονομικός Επόπτης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φωκίδας, καθώς και άλλους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα. Μαρίτσα Παπαγεωργίου και την «ομάδα» της για την άριστη εξυπηρέτηση και την ποιότητα που μας προσέφερε και να την συγχαρούμε για το, εξαιρετικής αισθητικής, εστιατόριο που εγκαινίασε πρόσφατα. Ακόμη να ευχαριστήσουμε τον κ. Ευθύμιο και Θανάση Χατζηγιάννη για την ηχητική εγκατάσταση καθώς και το Ζαχαροπλαστείο «Αρχοντικό» στην Ιτέα για την προσφορά του παγωτού που προσφέρθηκε.

Ιδιαίτερη στιγμή στην εκδήλωση ήταν η βράβευση από τον πρόεδρο της ΔΚ Γαλαξειδίου κ. Μηνά Γιώργο, της αθλήτριας του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαλαξειδίου, Γρίβα Χρυσούλας, η οποία κατέκτησε την 1η θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Στερεάς Ελλάδας που διεξήχθη τον Μάρτιο στο Βόλο,στην κατηγορία OPTIMISTστις κορασίδες και μας “έφερε” το Χρυσό μετάλλιο! Συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας και της ευχόμαστε πάντα νίκες!

 

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση της  λαχειοφόρου αγοράς την οποία διοργάνωσε ο ΝΑ.Ο.Γ για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας οι οποίοι προσέφεραν τα ακόλουθα:

  • την κα. Νικόλ Κλαδά και το Summerland Hotel & Bungalows για την προσφορά ενός 2-κλινου δωματίου για 3 διανυκτερευσεις στην Ιαλυσό, Ρόδου. Καθώς και την κα. Μητράκου για την προσφορά του ενός εισητηρίου (αεροπορικού ή ακτοπλοϊκου). Το δεύτερο εισητήριο είναι προσφορά του ΝΑ.Ο.Γ.
  • την κα. Ελισαβετ Κοτσάνου Ρομβοτσάνου και το Γραφείο Εναλλακτικού Τουρισμού του Κοινωνικού Συνεταιρισμού ΚΟΙΣΠΕ Φωκίδας για την προσφορά 2 ακτοπλοϊκών εισητηρίων (Ραφήνα-Τήνος-Ραφήνα) και ενος 2-κλινου δωματίου με 2 διανυκτερεύσεις στη χώρα της Τήνου
  • την κα. Τατιάνα Λύγαρη για την προσφορά ενος ποδηλάτου Mountain Bike 26” στην μνήμη της μητέρας της Χαρούλας Μεγκιάνη
  • την κα. Τατιάνα Λύγαρη και την αμαξοστοιχία-θέατρο «Τρένο στο Ρουφ» για την προσφορά 2 διπλών προσκλήσεων για την θεατρική παράσταση “Stamboul Train”
  • τον κ. Μηνά Γιώργο για την προσφορά ενός πίνακα ζωγραφικής, δείγμα του εξαιρετικού ταλέντου του
  • την εταιρία Hellas lighting και τον ιδιοκτήτη της κ. Γεράσιμο Καππάτο για την προσφορά 2 φωτιστικών

Επίσης κληρώθηκαν και 2 tablet προσφορά του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαλαξειδίου. Συγχαρητήρια στους νικητές, σας ευχόμαστε να είστε πάντα τυχεροί!

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑ.Ο.Γ σας ευχαριστεί όλους για τη θερμή υποστήριξή σας και τη συμμετοχή σας σ’αυτή την πρώτη εκδήλωση που οργανώσαμε.

Σας περιμένουμε στην Τελετή Έναρξης του Πανελλήνιου Κυπέλλου 11χρονων OPTIMIST την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:30μ.μ στο «Μώλο» Γαλαξειδίου να γιορτάσουμε τον αθλητισμό, την ιστιοπλοΐα και τη ναυτοσύνη σε έναν τόπο που πρέπει να υπερηφανεύεται γι’αυτήν. ΤΟ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του ΝΑ.Ο.Γ